Szirénázva

2022.10.01. 11:22

Menyasszonyért jöttek a tűzoltók – videón az örökre emlékezetes oroszlányi pillanat

Nem akármilyen lánykikérőnek lehettek szemtanúi a közelmúltban az oroszlányi járókelők. Az Önkormányzati Tűzoltóság lánglovagjai ugyanis tűzoltóautóval érkeztek a menyasszonyért, aki mit sem tudott vőlegénye akciójáról.

Szász Dalma Kitti

Forrás: beküldött

Hogy hogyan reagált a pár női tagja a hatalmas meglepetésre, azt az Oroszlányi Városi Televízió közösségi oldalán osztotta meg egy videóban. A felvételen hallható, amint a lánglovagok begurulnak a Bánki Donát utcába, ahol azonnal a tüzes menyasszonyt keresik, aki meglepődve fogadja a szirénázó járművet.

Az örömteli pillanatokat követően az arát tűzoltóautóval szállították el a polgármester hivatalba, ahol cinkos nevetéssel fogadta őt a násznép, míg férjét az anyakönyvezető az intézmény egyik helyiségében bújtatta.

oroszlány tűzoltó esküvő
Hangos szirénázással érkeztek, örök emléket okoztak a lánglovagok
Forrás: beküldött

– Terveim szerint az új autónkkal vitt volna az esküvő helyszínére az akkor még leendő férjem, Krisztián egy kollégája. Ő azonban ettől elzárkózott, emiatt én nehezteltem rá, olyannyira, hogy még a tűzoltóság főparancsnokával is elbeszélgettem, hátha ő jobb belátásra bírja majd Krisztiánt. Akkor még nem is sejtettem, hogy mi van készülőben – mondta az újdonsült feleség.

Mint kiderült, a főparancsnok a beszélgetés során kisebb színjátékba kezdett: nem csak egyetértett a menyasszonnyal, de még ki is emelte az ingerült arának, hogy ő sem érti kollégája döntését, és ezt semmiképpen sem hagyná. Alakításától persze csak tovább fokozódott a hangulat.

oroszlány tűzoltó esküvő
A nagy izgalmak után a ceremónia már szinte pihenés volt
Forrás: beküldött

– Amikor kiléptem a lépcsőház ajtaján, akkor láttam a helyi televízió kameráját, ettől még idegesebb lettem, mivel nem értettem, miért készítenek rólam felvételt. Ráadásul a főparancsnok-helyettes sem volt ott értem a megbeszélt időpontban. Aztán meghallottam a szirénázó autót, ami virágokkal volt díszítve. Azonnal elszállt minden haragom, nagyon elérzékenyültem – elevenítette fel a megható pillanatokat Becker Krisztiánné

Az ifjú feleség többek között azt is elmondta, hogy egy igazán meghitt, idilli, hagyományőrző esküvő volt az álma, ami így, a szerelmének köszönhetően teljesült. Hozzátette, neki az esküvő napján nem sok dolga volt, míg férjének rengeteg tennivalója akadt, legfőképpen a meglepetés miatt, amiért örökre hálás lesz neki.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában