Megyei információ

2022.10.11. 15:00

Kulturális programokat sorolunk a hétre

A kiállítások mellett könyvbemutató is lesz Komárom-Esztergomban.

K. D.

Dr. Prokopp Mária Új kutatások Esztergom megyei jogú város építészeti értékeiről című könyvének szakmai bemutatójára várják az érdeklődőket az esztergomi vármegyeháza dísztermébe. A program csütörtökön 16 órakor kezdődik.

A tokodi alkotóházban nyílik meg Mezős Béla és Mezősné Bednárik Mária Sóhajok a falon című kiállítása pénteken 16 órakor. Közreműködik Szepesi Zsuzsanna költőnő és Takács Rita könyvtáros.

Az esztergomi Duna Múzeumban nyílik meg Dóka Béla Studio Panindigan című kiállítása, amelyen Szűcs Péter író mond beszédet. A program pénteken 18 órakor kezdődik.

Kiállítás búcsúztatóra várják az érdeklődőket szombaton 16-tól 20 óráig a komáromi Klapka György Múzeum régi épületében. A múzeum munkatársai bemutatják kedvenc műtárgyaikat, majd két előadást hallgathatnak meg a résztvevők. Regisztrálni a [email protected] e-mail címen, valamint a +36 34 344 697 telefonszámon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában