Karjukat nyjtották

2022.10.30. 15:23

Első és utolsó véradó is segített az utolsó véradásán Környén

Tisch Regina és Tisch Péter első alkalommal nyújtotta karját, míg Mezőségi Imre utolsó alkalommal adhatott vért, számításai szerint huszonötödszörre.

S. G.

Forrás: véradás környe

Az év utolsó véradásán a környei művelődési házban harminchatan nyújtották a karjukat. A szervezők apró ajándékokkal kedveskedtek, három szerencsés pedig a művelődési ház felajánlásaként tiszteletjegyet nyerhetett a Főnök a pácban című maffiakomédiára.

Bár eleinte úgy tűnt, hogy sikerül elérni a júliusi, kiemelkedő részvételt, amikor 44-en érkeztek, végül 36 név került a sorsolásra váró papírlapokra. A Fortuna  Kiss Juliannának, Bors Istvánnak, és Mezőségi Imrének kedvezett.

véradás környe
Harminchatan érkeztek: voltak, akik először, más utoljára
Forrás: véradás környe

Imre éppen utoljára adhatott vért, amely számításai szerint a 25. alkalomvolt.  A környei vöröskeresztes aktivisták örömére két elsőalkalmas donor is nyújtotta a karját Tisch Regina és Tisch Péter személyében, így az idei esztendőben hárman debütáltak az összesen 157 résztvevő közül – adta hírül a környe.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában