Horgászverseny

2022.10.09. 12:31

Az aranyhal is horogra akadt Csolnokon

Összesítve 22,79 kilogrammal nyerte meg Felföldi Béla a Csolnoki Sporthorgász Egyesület október eleji nyílt horgászversenyét. A gyermekeknél Burányi Bence diadalmaskodott, aki összesen 5,21 kilogrammnyi halat fogott ki.

Walczer Patrik

Forrás: Beküldött

Fotó: Mayer Norbert

A kiírás szerint az érvényes állami horgászjeggyel rendelkezők közül mindenki nevezhetett a csolnoki horgásztavaknál tartott megmérettetésre. Előre kikötötték, hogy a sportolók a verseny ideje alatt használjanak minimum kétméteres karikás haltartó szákot, vagy verseny szákot, hogy így előzzék meg a halak esetleges sérüléseit.

Horgászverseny, Csolnok
Fotós:  Mayer Norbert / Forrás: Beküldött

A szervezők a gyülekező után ismertették a szabályokat, majd a versenyzők elfoglalhatták helyeiket, majd öt órájuk volt arra, hogy minél szebb példányokat emeljenek ki a vízből. A felnőtt kategóriában nagy küzdelem folyt az első helyért, végül Felföldi Béla végzett élen, a második helyezett Laki János 22,25 kilogrammnyi halat fogott ki, kicsivel több mint fél kilogrammal maradt le a győzelemről. Harmadik helyen Márton Gábor végzett 19,52 kilogrammal. A gyermekeknél Burányi Bence mögött Kovács Ármin lett második 1,19 kilogrammos összfogással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában