Idősek napi ünnepség

2022.10.24. 21:19

A szépkorúak kapták a főszerepet Kisbéren

A legidősebb tagokat is köszöntötték.

Szász Dalma Kitti

Forrás: Beküldött

Jó hangulatban zajlott nemrégiben az Idősek Napi ünnepség Kisbéren. „Nagy öröm látni, a sok ismerős arcot, és hogy ilyen sokan elfogadták a meghívásunkat egy kellemes késő délutáni időtöltésre.” – Ezekkel a szavakkal köszöntötte a megjelenteket Kele Márta, a Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtár igazgatója. Ezt követően Sinkovicz Zoltán polgármester mondta el köszöntő beszédét, aki hosszú, boldog idős kort és sok egészségben eltöltött évet kívánt valamennyi kisbéri szépkorúnak.

Az óvodások műsorral köszöntötték Kisbéren a szépkorúakat
Forrás: Beküldött

A jeles nap folytatásaként a hagyományoknak megfelelően a településvezető köszöntötte a 88 éves Balom Imrénét, a legidősebb hölgyet, és a 86 éves Varga Ferencet, a legidősebb urat. Majd a Gyöngyszem Óvoda Mókus csoportja kedveskedett az egybegyűlteknek Vindisch Anikó és Nagy Nikolett vezetésével, amelyet nagy tapssal köszöntek meg a vendégek. A gyermekek műsora után Tihanyi Dániel dal-, és nótaestje következett a jelenlévők nagy örömére, hiszen az ő csodálatos hangján előadott valamennyi dal és nóta ennek a korosztálynak a kedvencei – adta hírül az önkormányzat. Az előadás után a polgármester, a képviselő-testületi tagok és az intézmény dolgozói által, felszolgált finom vacsora következett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában