Dicséretes Epöli Porta

2022.10.17. 20:17

A legkisebbek köszöntötték a legidősebbeket Epölön

Az idősek napja alkalmából Feldhoffer Antal atya celebrált szentmisét a Keresztelő Szent János templomban, majd a közösségi házban műsorral kedveskedtek a nyugdíjasoknak.

W. P.

Nagy sikert arattak az óvodások

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Elődné Lukács Erzsébet jegyző asszony köszöntője után Saródiné Belkovics Mária Margit önkormányzati képviselő verset szavalt a szépkorúaknak. Tácsik Attila polgármester és Erős Gábor országgyűlési képviselő beszédében egyaránt méltatta a szépkorúakat, akiknek tapasztalata nagy segítséget nyújthat számunkra.

Élvezték a műsort a szépkorúak
Fotós: Walczer Patrik / Forrás: 24 Óra

A műsort Kardos Boglárka óvodavezető által felkészített gyermekek nyitották meg, majd az Epöli Búzavirág Népdalkör, Szladik Tibor, azaz a harmonikán játszó Tibimaestro lépett fel. Végül a Cselényalja Színtársulat bemutatta a Rátóti csikótojás népmese feldolgozásából született darabot.

Az ünnepségen vette át Belkovics László és felesége a Dicséretes Epöli Porta címet, majd a születésnaposok mellett köszöntötték a legidősebb lakosokat, Mayer Bélánét és Tácsik Imrét, valamint Hanzlik Ferencet és feleségét, Papp Editet, akik 62 éve házasok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában