Mulatozás

2022.09.13. 23:24

Gesztenyék árnyékában szerveztek fesztivált Tokodaltárón

Zene, tánc és sztárfellépők sora várta a vendégeket.

W. P.

Ügyességi játékok is voltak

Forrás: beküldött

A minap újra benépesült a volt teniszpálya területe, ahol második alkalommal rendezte meg az önkormányzat a Tokodaltárói Gesztenyefesztivált. Idén is sokan kilátogattak a rendezvényre, melyet a Csolnoki Dimenzió Tánc- és Mazsorett csoport műsora nyitott meg, majd Petrik József polgármester, illetve Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke is köszöntötte a fesztiválozókat. 

Molnár Renáta, a Tokodaltáró Gárdonyi Géza Általános Iskola 6. osztályos diákja elkápráztatta a résztvevőket, de a Tokodaltáró Brunszvik Teréz Óvoda – Mini Bölcsőde nagycsoportosai is nagy tapsot kaptak. A megnyitó után fellépett a Carmen Táncművészeti és Sporttánc Egyesület, az esztergomi Canis Lupus Egyesület pedig kutyás bemutatót tartott. 

Az esztergomi Musical Akadémia tehetségei oktatójuk, Petróczi Gábor vezetésével mutatkozhattak be Tokodaltárón, majd az X-Faktor tehetségkutatóból ismert Tóth Andira, Bereczki Zoltánra, illetve a Dumaszínház humoristájára, Ács Fruzsinára figyelt a közönség. 

A Magyar Vöröskereszt Tokodaltárói Alapszervezete szűrésekkel, a Sárisápi Önkéntes Tűzoltó Egyesület, illetve a Dorogi Rendőrkapitányság pedig járműbemutatóval várta az érdeklődőket. A gyermekek mindemellett nagyon élvezték a különböző foglalkozásokat, a fajátékokat és az ugrálóvárat is. A fesztivált a Relics Zenekar koncertje zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában