Farkastörvények

2022.09.17. 16:12

„Engem te nem előzöl meg!” - kakaskodott a teherautós a 10-esen Dunaalmásnál (videó)

A leckéztetés szeptember 10-én történt, és a nagy mellényű sofőr pechjére videó is készült róla.

Kemma.hu

Forrás: BpiAutósok/YouTube

A BpiAutósok egyik olvasója rögzítette azt a felvételt mobiltelefonjával, amelyen tisztán és hosszasan látható, ahogyan egy fehér teherautó sofőrje egészen egyéni megoldásokkal teszi izgalmasabbá a fuvarját és mások napját szeptember 10-én. A felvételt videómegosztó csatornáján tette közzé a BpiAutósok Közössége.

A videó előzménye, hogy a tehergépkocsi lakott területen belül előzött minket plusz egy kerékpárost – minimum 80-nal úgy, hogy szembe is jöttek, és végigdöngetett a településen lassítás nélkül.

–írta a videóhoz mintegy előszóként a felháborodott olvasó, majd így folytatta a történetet:

Később utolértük és akkor rögzítettem telefonnal az alábbi videót, amin látszik, hogy a kék autó sofőrjét leckézteti éppen. Hozzátartozik a történethez, hogy a kék autó valószínűleg bevághatott elé.

– kommentálta a felvételt, hozzátéve, a teherautós velük is ezt csinálta korábban, elég sajátos ritmusban autózva, de veszélyt nem okozva. Az olvasó feltételezése szerint a kék kisautó ezzel vívhatta ki a teherautós nemtetszését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában