Megtalálták

2022.09.11. 11:28

Elen, a hős: a tatabányai a mentőkutya vezette az elveszett nénihez a keresőegységeket

Egy 87 éves eltűnt hölgy kereséséhez riasztották a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesületet.

Kemma.hu

Elen, a mentőkutya

Forrás: Facebook/Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület

A Magyar Mentőkutyások Mentésirányítási Központja riasztása alapján Vértesboglárra riasztották a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjait egy eltűnt, 87 éves hölgy keresése miatt. Az egység hat fővel, két kutyával, terepjáróval elsősegély és  technikai felszerelésekkel érkezett meg a helyszínre, mindössze 45 perccel a riasztást követően, adta hírül Facebook oldalán az egyesület.

Elen, a mentőkutya, a szagminta felvételt követően határozott irányt vett a falu határában lévő focipályánál, majd valamivel több mint három kilométer megtétele után megtalálták az elveszett nénit, aki kissé kiszáradt, de komolyabb baj nem érte. A sikeres akciót követően az egyesület köszönetét fejezte ki a bicskei, vértesboglári, csákvári tűzoltók, az akcióba besegítő társszervezetek és a helyiek segítségéért.

Elen szolgálat közben
Elen, szolgálat közben
Forrás: Facebook/Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában