Megnyitó

2022.09.26. 18:36

Az iőskorúakról szól a hét Tatán, Herczog Ricsi is zenél majd nekik

A borús idő ellenére is sokan vettek részt az immár hagyományosnak számító Idősek Hete programsorozat megnyitóján hétfő délután Tatán, a Magyary Zoltán Művelődési Központ Színháztermében

G. D. V.

A tatai Levendula Dalkör népdalokat énekelt az Idősek Hete megnyitóján

Forrás: 24 Óra

Fotó: N. Á.

Michl József, Tata polgármestere és Nagy Gábor, a Tata Városi Nyugdíjas Klub vezetőjének köszöntője után a vidám hangulatról a Városi Nyugdíjasklub dalköre gondoskodott.

A héten pedig további érdekes és szórakoztató programmal várják az időseket: kedden 16 órakor a Szőgyéni Szőlővirág Dalkör és Férfikórus a Tatai Városi Nyugdíjas Klub meghívására lép fel a Művelődési Központban. A rossz időjárás miatt szerdán, az Agostyáni Arborétumba tervezett kirándulás elmarad. Helyette, a Kőfaragó-Házba hívják az érdeklődőket, egy később egyeztetett időpontban. 

Csütörtökön 16:00 órától Herczog Ricsi tangóharmonikás szórakoztatja majd a zenekedvelőket, a művelődési központ színháztermében. Pénteken pedig Kvittung Dániel, a tatai mentőállomás állomásvezetője tart előadást a színházteremben, majd állófogadással zárják a programsorozatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában