Ingatlanbazár

2022.09.10. 11:30

A hét ingatlana: gyönyörű farm várja új tulajdonosát Ácsteszéren

20 ezer négyzetméteres területen álló, 200 négyzetméteres, csodás ház keresi-várja új tulaját Ácsteszéren. Családi farm, gazdálkodás, turizmus vagy csak szimpla jólét? A sokoldalú ingatlanból még bármi lehet!

Kemma.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Ácsteszér határában eladó újszerű , kiváló adottságokkal rendelkező 200 négyzetméteres ingatlan, 20 ezer négyzetméteres területtel. Ácsteszér legmagasabb pontjáról elénk tárul a Bakonyt a Vértes hegységtől elválasztó Móri-árok, a másik irányban pedig a Pannonhalma apátságának sziluettje. A települést Kisbér felől megközelítve egyedi panorámát nyújt a fekete-víz-pusztai tavak mentén kanyargó, tölgy-erdökkel határolt út szépsége, hangulata. Tiszta levegőjű környezet, vadban gazdag erdőségek veszik körül a községet.

Hét ingatlana Áscsteszéren
Forrás: ingatlanbazar.hu

Az ingatlan 200 négyzetméter alapterületű, egy szintes 2015-ben modern építőanyagok felhasználásával épült. Tájba illeszkedő, élhető belső és külső környezet jellemzi. 6 szoba, 38,7 négyzetméter közösségi tér ( nappali + étkező ), gépesített konyha, 3 fürdőszoba, 3 külön wc, a terek elkülönítésére 4 előtér, külön hely a gépészet részére, mosókonyha, tároló, 19,31 négyzetméter tornác, 13,71 négyzetméter fedett terasz jakuzzival, fa tároló. Padló fűtés , fa tüzelésű kandalló, hűtő-fűtő klíma. 

A hét ingatlana, Ácsteszér
Forrás: ingatlanbazar.hu

A szobák hajópadlóval , a többi helyiség hideg burkolattal fedett. Az ingatlan 2 hektár területen fekszik. Jelenleg állatbarát panzióként is működik. Kiváló nagy családnak. Családi farmként gazdálkodásra és minden természethez kapcsolódó tevékenységre alkalmas. Az ingatlan 320 hektár mezőgazdasági területtel ( ebből 190 hektár szántó, a többi erdő ) együtt is megvásárolható. Az ingatlanról további részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalon találhatók. 

A hét ingatlana, Ácsteszér
Forrás: ingatlanbazar.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában