Napközis

2022.08.06. 15:03

Minden nap más volt, nem unatkoztak a naszályi gyerekek a táborban

Hétfőn kezdődött, pénteken fejeződött be a hagyományos napközis tábor Naszályon.

Kemma.hu

Forrás: Naszály Község/Facebook

A gyerekeket a naszályi önkormányzat az idén is az IKSZT-ben várta, ezúttal augusztus 1-5. között. A csaknem húsz gyermek minden nap más és más foglalkozáson vehetett részt.

A település közösségi oldalán olvasható, hogy a lurkók augusztus 1-jén, hétfőn délelőtt Naszály helytörténetét és a Véderdőt ismerhették meg, délután pedig arcfestéssel lepték meg őket Kovács Józsefné Marika közreműködésével.

A gyerekek programja másnap délelőtt zumbázással és Hermann Anikóval folytatódott, délután pedig Árvai István körzeti megbízott tartott nekik bűn-és balesetmegelőzési előadást. A kicsik kipróbálhatták a rendőrségi eszközöket és a részeg szemüveget is.

A táborozók szerdán egész nap ugrálóváraztak és gokartoztak az ácsi Természetjáró Bakancsos Klub közreműködésével. Csütörtökön mese és népi hangszeres előadáson vettek részt, valamint nemezeltek Szénási Veronikával, emellett a nagy hőségben vízibombáztak és gofrit is sütöttek.

A tábor utolsó napján a gyerekeknek a tatabányai 12. Területvédelmi Zászlóalj zászlósa újraélesztéssel, tájékozódással és túléléssel kapcsolatos témában tartott lebilincselő és interaktív előadást, délután Maszlavér Edit érkezett hozzájuk a népszerű terápiás kutyával, Negróval. A tartalmas és élményekben gazdag hét tortával zárult.

Az öt nap során Mészáros Anikó, Kubina Lajosné Lívia, Virágh Györgyné Nyuszi volt a szervezők segítségére, valamint Kiss Zsombor és testvére, Kiss Zselyke. Azt írták, nagy-nagy köszönet jár nekik, valamint a naszályi Vitaminbank Zöldségesnek, Benyovics Marikának, a héten támogatásként adott gyümölcsökért, és nem utolsó sorban köszönet a gyerekeknek, hogy idén is együtt tölthették egy eseménydús hetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában