Elismerés

2022.08.26. 19:01

Majd' fél évszázada szolgálja a kismamákat, betegeket a kitüntetett tatai nővér

Varga Katalin szakmai elhivatottságával, fáradhatatlan munkabírásával érdemelte ki Tata Városáért kitüntetés arany fokozatát.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Tata Város

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az államalapítás ünnepén a Szent Kereszt Plébániatemplomban tartottak ünnepséget, ahol városi kitüntetéseket is átadtak Tatán. Ezen alkalomból Tata Városáért kitüntetés arany fokozatát adományozta az önkormányzat Varga Katalinnak, a 2. számú felnőtt háziorvosi körzet nővérének.

Mint a város közösségi oldalán írják, Varga Katalin szakmai elhivatottsága, fáradhatatlan munkabírása, a tatai gyógyulni vágyók iránti felülmúlhatatlan empátiája és türelme elismeréseképpen részesült a kitüntetésben.

Hangsúlyozzák, hogy a betegek gyógyulását hosszú ideje szolgálja munkájával és segítőkészségével. 46 éve töretlen szakmai elhivatottsággal dolgozik az egészségügyben, először szakképzett szülésznőként, majd 1996-tól a tatai 2. számú felnőtt háziorvosi körzet nővéreként, emellett az éjszakai orvosi ügyeleten is szolgálatot teljesít. Varga Katalint kollégái körében is elismerés övezi szakmai tudásáért, személyiségét a mély emberszeretet, az elfogadás és a mások iránti tisztelet jellemezi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában