Tisztelegtek

2022.08.27. 20:40

Kamarakórust ismertek el közművelődési díjjal Környén

Környebányán és Környén is tisztelegtek Szent István emléke előtt és ünnepelték az új kenyeret. Öten vehettek át elismerést az államalapítás évfordulóján.

Sugár Gabi

Forrás: környe.hu

Környebányán a Hősi emlékműnél Dodonka Anna idézte fel az államalapítás időszakát, a történelmi eseményeket. A megemlékezés Környén, a Művelődési házban folytatódott. Beke László polgármester ünnepi beszéde után Nagy Péter tiszteletes áldotta és Visnyei László plébános szentelte meg az új kenyeret.

Augusztus 20-án a tiszteletes utolsó szolgálatának lehettek részesei az ünnepség résztvevői. A falu és az önkormányzat nevében a polgármester köszönte meg Nagy Péternek majdnem egy évtizedes tevékenységét. Az ünnepség díjátadással folytatódott, négyen részesültek elismerésben, egy óvodapedagógus Pedagógus Szolgálati Emlékérmet vehetett át.

környe augusztus 20 elismerések
Öten vehettek át elismerést Környén, az államalapítás évfordulójának ünnepén
Forrás: környe.hu

Környe fejlődése, a társadalmi kapcsolatok és közösségek együttműködésének erősítése érdekében kifejtett magas színvonalú munkájának elismeréseként dr. Ónodi Gábornak a Környe község szolgálatáért díjat adományozták. A falu fejlődése, az önkormányzati feladatok végrehajtása érdekében kifejtett magas színvonalú munkájának elismeréseként Bacher Gabriella a Köz szolgálatáért díjat vehette át.

A gyermekek óvodai nevelésében kifejtett magas színvonalú, áldozatos munkájáért Südiné Mózes Katalin Pedagógiai díj, a közművelődési feladatok magas színvonalú ellátásáért a Környei Vackor Óvoda és Bölcsőde Kamarakórusa Közművelődési díj elismerésben részesült. Pedagógus Szolgálati Emlékérmet vehetett át Pálfiné Lénárt Tünde, emellett a művelődési ház munkatársai is ajándékot kaptak.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában