Elismerés

2022.08.10. 20:50

Javaslatokat várnak az Évgyűrű és a Tatabánya Kultúrájáért Díjra

A megyeközpont önkormányzata javaslatokat vár az Évgyűrű, valamint a Tatabánya Kultúrájáért Díj várományosainak személyére.

Veizer-Sugár Gabriella

Legutóbb az Évgyűrű Díjat Jocha Györgyné vehette át

Forrás: 24 Óra

Fotó: Z.I.

A közgyűlés méltó módon kívánja elismerni azon személyek, szervezetek és közösségek munkáját, akik (amelyek) tevékenységükkel hozzájárultak Tatabánya város fejlődéséhez, jó hírének növeléséhez, kiemelkedően gazdagították a város társadalmi, gazdasági, kulturális, művészeti, sport és egyéb értékeit.

Az Évgyűrű Díj a város időskorú korosztályának érdekében végzett kiemelkedő munka elismerésére adományozható olyan időskorú személynek, vagy időskorúakból álló szervezetnek, aki (amely) jelentős eredményeket ért el a város nyugdíjas korosztályának támogatása érdekében, vagy múltban végzett munkája során országos szinten olyan kiemelkedő teljesítményt nyújtott, amely érdemben befolyásolja az idős korosztály mindennapjait.

Tatabánya Kultúrájáért Díj a városban kiemelkedő kulturális, művészeti, közművelődési és közgyűjteményi munka elismerése érdekében végzett kimagasló teljesítményért adományozható. Mindkét elismerésből egy naptári évben egy adományozható.

A felterjesztéseket írásban kérik a tatabanya.hu webes felületen elért űrlap kitöltésével és a felterjesztés szakmai indoklásával. Tartalmaznia kell a kitüntetésre javasolt személy, szervezet nevét, címét és az elismerni kívánt tevékenység, érdemek részletes ismertetését – adták hírül a város honlapján. A javaslatok benyújtási határideje szeptember 30.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában