Nagyétkűek előnyben

2022.08.03. 19:36

Hamburgerevő-bajnokot is avatnak majd Kecskéden

A kecskédi művelődési ház kollektívája augusztus 10-ig várja a vállalkozó szellemű jelentkezőket: evő- és ivóversenynek ad otthont a kultúrközpont.

W. Zs.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Három versenyszámban lehet mérkőzni: sörivásban, valamint hamburger- és palacsintaevésben.  Az augusztus 13-án 17 órakor kezdődő program félórás váltásokban történik, és a versenyek győztesei zsűriznek majd a fél 7-kor kezdődő smink szépségversenyen. A küzdelem végén élményutalvány, vacsora és fagyizás jár a dobogósoknak.

Augusztus 13-án lesz a kömlődi falunap. A programra látványos bemutatóval készül a Mustáng Lovas Egyesület, lesz motorosbemutató, de fellép többek között a nagyhírű kömlődi mazsorettcsoport is. ABBA-show után zenél a kecskédi Burschen Kapelle zenekar, végül az Elektron Band utcabálja zárja a napot. A programok délelőtt 11:30-kor kezdődnek, akkor már lehetőség lesz díjmentesen használni a légvárat és az ügyességi játékokat.

Ezen a szombaton lesz a Falu-Hagyományőrző és Kulturális Egyesület, valamint az Oroszlányi Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat falunapja, immáron 27. alkalommal. Többek között hagyományos helyszín lesz a Szlovák Tájház, ahol főzőversenyt tartanak minden évben. Már várják a csapatok jelentkezését, de egyénileg is lehet indulni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában