Sulikezdés

2022.08.31. 11:32

Flittercicás, legós, virágmintás - keressük a legmenőbb füzetborítókat!

Most már tényleg az utolsó órák maradtak csak meg a nyárból, az iskolatáskák, füzetek, könyvek mind be vannak készítve. Na de hogyan? Erre vagyunk kíváncsiak.

Kemma.hu

Kezdődik az iskola, sok család kreatív borítókkal dobja fel a füzeteket is

Forrás: Beküldött/Montázs

Azt már tudjuk, hogy Vackor, Peti, sőt a lebegő falu is iskolába megy, na de a nagy kérdés, hogy milyen felszereléssel. Éppen ezért azt kérjük, fotózzák le, mutassák meg, hogyan, milyen egyedi vagy épp praktikus módon csomagolták be a kömyveket, füzeteket a gyerekeknek. Vallják: környezetbarát, ha nem több négyzetméternyi csomagolópapírba tesszük az iskolai holmikat, így szép számmal vannak, akik újságpapírt vagy épp legós, játékos szóróanyagokat használnak fel erre a célra. Persze a nagyon kislányos flitteres cica is játszik, az akár megunt párnából, pólóból is elkészíthető, ahogy a megmaradt nagyobb anyagdarabok is új életre kelhetnek így.

Várjuk hát a fotókat a [email protected] mailcímre. Mutassátok meg, ti milyen egyedi borítókkal vágtok neki a tanévnek! A tárgyba írjátok be, hogy sulikezdés2022. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában