Társadalmi megmozdulás

2022.08.12. 18:54

Drukkerek, környezetvédők, terepfutók és Csernoviczki Éva hív szemétszedésre a Turulhoz

A közösségi eseményre felnőtteket, gyerekeket, családokat is várnap augusztus 13-án, szombaton reggel 8 órakor a Turul emlékműhöz.

Kemma.hu

Fotó: Shutterstock

A tatabányai kézilabda csapat szurkolói csoportjai, azaz a Turul’s Miners és a Kék Tigrisek a 10 millió Fa Mozgalommal, a Tiszta Tatabányáért Egyesülettel és a Tatai-medence OCR és Terepfutó Sportegyesülettel karöltve szemétgyűjtést szervez augusztus 13-án, szombaton.

Az esemény fővédnöke Csernoviczki Éva olimpiai bronzérmes cselgáncsozó lesz. A szervezők felnőtteket, gyerekeket és családokat is várnak a Turul emlékműhöz reggel 8 órára, hogy a résztvevők közösen tegyenek jót és tegyék szebbé a város környezetét egy közösséget is építő szabadtéri programon.

Mint az az esemény Facebook-oldalán olvasható, a helyszínre kulaccsal, kesztyűvel, kényelmes ruhában (esőre is felkészülve), esetleg a szemétszedésre alkalmas plusz eszközzel érdemes érkezni. A szervezők biztosítják a zsákokat, valamint az összeszedett hulladék elszállítását is, valamint a szemétgyűjtés után egy kis közös falatozással is készülnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában