Zene a kertben

2022.08.07. 16:20

Bluesfesztiválok hangulatát idézte a tatabányai Tulipános Funfun

A ’90-es évek könnyűzenei pezsgésének fontos helyszíne volt Tatabánya. Ezt igyekeztek felidézni az első Tulipános Funfun szervezői.

Sugár Gabi

Forrás: 24 Óra

Fotó: Dallos István

Különleges környezetben, a nemrégiben felújított Tulipános Ház kertjében szervezte meg az Agora Tulipános Funfun című zenés programját. Az egykori bluesfesztiválok hangulatát, a blues boom időszakát idéző programban kiváló zenészek működtek közre. A szervezők nosztalgiázás nélkül igyekeztek visszahozni a hangulatot, azt a világot, amelyben a legkisebb volt a távolság zenész és közönség között, ahol nem volt fontos a hangerő és a „körítés”, elég volt a jó zene.

A koncertek előtt gitár workshopra invitálták az érdeklődőket, majd a blues-country-folk-jazz kalandozás mellett a Tulipános Ház udvarán New Orleans-i kocsmahangulat, jó borok, finom sörök, könnyű este, friss levegő várta az érkezőt. A délutáni koncertek főszereplői pedig a The Mojo, a Redbreast Wilson & The Mad Dog Margaritas, valamint a Jambalaya voltak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában