Verseny

2022.07.04. 21:54

Sportosak a tatabányai buszosok, ezt versenyen is bizonyították

A T-Busz Tatabányai Közlekedési Kft. még áprilisban nevezett be a Kihívás Napja Ugorjuk meg együtt! elnevezésű versenysorozatba, amelyen öttagú csapattal vettek részt. A kihívás lényege az volt, hogy a nevezőknek egy hónapon keresztül – minden nap – valamilyen aktivitást kellett végrehajtani, amelyet egy online felületre kellett feltölteni.

Petrik József

Forrás: T-Busz

A T-Buszos csapat tagjai úsztak, futottak, erőnléti edzést végeztek naponta. Ebben a megmérettetésben több mint 170 kvintett vett részt. A T-Busz gárdája a 62. helyen végzett, ami már számukra már önmagában nagyon szép eredménynek számított.

A kihívássorozatnak egyik fő eleme volt a Széchenyi Kihívás, amelybe szintén nevezett a társaság. Ennek az volt a lényege, hogy Széchenyi István nevéhez fűződő bármilyen ötlettel kellett valamilyen sporttevékenységet végrehajtani, és erről beszámolót kellett készíteni, fotókkal bizonyítva.

A tatabányai csapat úgy döntött, hogy a felsőgallai Széchenyi István Általános Iskolába látogat el, és ott egy osztállyal közösen végigcsinálnak egy testnevelés órát. Ez izgalmas feladat volt mindannyiuknak. A felnőttek elsősorban arra voltak kíváncsiak, miképp birkóznak meg a „régi idők” testnevelés órájával, fel tudják-e venni a fiatalokkal a ritmust. Végül azt tapasztalták, hogy voltak feladatok, amiben a gyerekek jobban érvényesültek, és talán nem is annyira meglepő módon, volt amiben a felnőttek bizonyultak erősebbnek.

Ami igazán örömteli volt a T-Buszosok számára, hogy ezt a Széchenyi Kihívást, amelyre országosan 144 csapat nevezett, munkahely kategóriában ők nyerték. A díjátadáson a Magyar Szabadidő Sportszövetség és az Emberi Erőforrások Minisztériuma által szervezett ünnepségen, a Gróf Széchenyi Család Alapítványától vehették át az aranyérmet, valamint az 50 ezer forintos sportszerutalványt.

A csapat egységesen úgy döntött, hogy a sportszerutalványt az iskolának ajánlja fel, mivel az oktatási intézmény segítsége nélkül nem teljesíthettek volna ilyen jól.

A csapat tagjai: Kupi Gábor ügyvezető, Lovász Krisztina ügyvezetői asszisztens, Fazekas Gábor, Csikós Gábor és Szabó László autóbuszvezetők voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában