Kocsitoló

2022.07.09. 20:27

Nagyot húztak az exatlonisták, nem fogott ki rajtuk a kocsi kocsi (videó, fotók)

Az exatlonisták kocsitolása indította szombat délután az izzasztó küzdelmeket Kocson, majd a többi csapat is megragadta a nehéz szekeret.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Dallos István

A XV. századbeli híres találmánynak és a kocsit készítő mestereknek állít emléket Kocs község a Nemzetközi Kocsitoló Fesztiválon az Exatlon versenyzői is kipróbálták magukat az 1500 méteres távon. Kezdésként ők ragadták meg a nehéz szekeret és futottak minden erejüket beleadva a tájháztól egészen a faluházig.

A kemény futam után Somhegyi Krisztián a földön fekve próbálta visszanyerni az erejét, de a többi exatlonista is sűrűn kapkodta a levegőt. A Kemma.hu-nak maguk is elmondták, hogy ez bizony nem volt egy gyaloggalopp. Mischinger Péter hozzátette, hogy az Exatlon bányász pályájáról jól ismert csilletolásban szerzett tapasztalat és gyakorlat nagyban segítette a dolgukat.

Az út szélén sokan várták már a sztárokat, akikkel egy rövid szusszanás után sorban készültek a közös fotók. A standoknál finom ételek és italok várták az érdeklődőket. A színpad és a sörsátor is csak arra várt, hogy megteljen. A programokat látva ennek akadálya biztosan nem lesz az egész hétvége során.

Szombat délután Csocsesszal mulathatott a nagyérdemű. Este 10 órától Dj. Marák varázsol igazi bulihangulatot. A vasárnap sem lesz eseménytelen a fesztiválon. Délelőtt rendezik a Kocsi Kocogó Futóversenyt, de lesz zumba és lézerharc is. Késő délután a főzőverseny kíséretében a Party Syndrom koncertjét élvezhetik a kilátogatók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában