Siker

2022.07.05. 17:30

Sztaracsek Ádám ismét nagyot alkotott: döntőbe jutott a komáromi fagyi

Régiós nyertes lett a komáromi Sztaracsek Ádám Amiamo Mandulája az idei Év Fagylaltja verseny elődöntőjében. A cukrász így ott lehet az országos döntőben, amelyet a jövő héten rendeznek.

Körtvélyfáy Dina

Forrás: beküldött

A Magyar Cukrász Ipartestület ebben az esztendőben is megszervezte az Év Fagylaltja versenyt, amelynek célja a klasszikus és hagyományos, jó minőségű kézműves fagylalt népszerűsítése. Az elődöntőnek egy székesfehérvári cukrászda adott otthont. Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém, Komárom-Esztergom és Fejér megyék versenyfagylaltjai mérkőztek meg egymással. A döntőbe az alábbi fagyik jutottak be: Amiamo Mandula (Jánoska Cukrászda), Szőke zserbó (Füredi Fagyizó), Krém karamell (Krém Cukrászda).

Sztaracsek Ádám
Sztaracsek Ádám büszkén mutatta az újabb siker bizonyítékát
Forrás: beküldött

Sztaracsek Ádám Facebook oldalán a következőképp értékelte a megmérettetést.

– Az elmúlt pár hetem, napom nem a legjobban indult – írta. – Tudni lehet rólam, hogy sok mindenben maximalista vagyok. Az elmúlt napok történései miatt kicsit szét voltam esve, fejben nem voltam a topon. Három fagyimból kettő sajnos nem is sikerült úgy, ahogy szerettem volna. De a harmadik fagylaltom továbbjutott!

Sztaracsek Ádám
Édes finomságok készültek Komáromban
Forrás: beküldött

Az országos döntőt jövő kedden rendezik, a budapesti Zila Kávéház-Krisztina Cukrászdában.

Sztaracsek Ádám
Ebből az egyik sikerrel szerepelt
Forrás: beküldött

A Jánoska cukrászda egyébként a gasztroblog világában is sikerrel vizsgázott: legutóbb a Cukkerberg blog kóstolta meg egyik alkotásukat, a cukormentes Csokoládé királyfit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában