Háromkerekű

2022.07.12. 17:22

Esztergomi elektromos triciklikkel tekerhetnek a postások

A Neuzer Kerékpár Kereskedelmi és Szolgálató Kft. tett egyedül ajánlatot, így nettó 107 millió forintért a városban működő cég szállíthat a Magyar Posta Zrt. részére elektromos rásegítésű tricikliket – derül ki az uniós közbeszerzési közlöny honlapjáról, ahol az állami vállalat a közzétette a nyílt tender eredményét.

W. P.

Forrás: 24 Óra

A közlönyben elérhető dokumentumból kiolvasható az is, hogy az ajánlatkérő összesen száz elektromos háromkerekű kerékpárra tart igényt, melyből az alapmennyiség hetven darab, a többi harminc pedig az opciós mennyiség. Az ajánlattevő a járművekkel szemben azt várta el, hogy nagy teherbírásuk legyen, továbbá hogy a teherhordó felület – vagyis a táska, a tartály, vagy a doboz – a tricikli szerves részét képezze.

Az esztergomi cég nem most először nyert a Magyar Posta közbeszerzésén, hiszen tavaly októberben is egyedül a vállalat adott ajánlatot, így nekik nyílt lehetőségük arra, hogy 1193 elektromos rásegítésű kerékpárt szállítsanak le, mintegy 1,028 milliárd forintért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában