Közös munka

2022.07.18. 13:02

Épül-szépül a rédei Kastélypark

Jelentős előrelépés a falu fő rendezvényhelyszínének és közösségi terének karbantartási színvonalában: nemrégiben parkszépítő napot tartottak a lakók Rédén a Kastélyparkban.

R. V.

Farkas Lajos polgármester munkálatokról közölte: karbantartásokat végeztek a hintáknál és a homokozónál, a játszótéren és annak környékén. Megtisztították a bedőlt fáktól a Kis tó felszínét, környezetét pedig lekaszálták. A park rendezvényeit kiszolgáló épület belső oldalán egy kaput nyitottak annak érdekében, hogy az ott tárolt eszközökhöz jobban hozzá lehessen férni, illetve hogy a helyszín minél több funkciót tudjon betölteni. Az akcióban folytatták a már megkezdett munkálatokat is: a kidőlt és korhadt fatörzseket gyűjtötték be azokon a területeken, ahol azok megakadályozták a gépi kaszálást.

A polgármester megköszönte az önkénteseknek a munkát, elmondta: kifejezetten nagy tett az, hogy a lakosok az otthoni munkák elébe veszik a közösségért való tevékenységet. Háláját fejezte ki a hangulatos munkáért és a park valódi megszépítéséért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában