Tanácskozás

2022.07.25. 16:10

Elköszönt a kistérség a lemondó dunaalmási polgármestertől

A Tatai Kistérségi Többcélú Társulási Tanács soros ülése három naprendi pontot tárgyalt meg a minap.

Petrik József

Forrás: tata.hu

Ezt megelőzően, Michl József, a társulás elnöke köszöntötte Ollé Árpádot, Dunaalmás lemondott polgármesterét, ahogy arról a város a honlapján is ír. Ollé Árpád öt éven át töltötte be a polgármesteri tisztséget a dunamenti településen. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a vezető még június végén közölte döntését a település közösségi oldalán.

Az ülésen határoztak a költségvetés módosításáról, valamint a Szociális Alapellátó Intézmény által biztosított szociális étkeztetési díjakról. Az intézmény jelenleg csaknem 120 tatai és dunaszentmiklósi időskorú étkeztetést szervezi. Mivel új szolgáltató lép az étkezési ellátásba, a jövőben a jövedelemtől függően 500-tól 1190 forintig kell fizetni a kétfogásos ebédért. Házhozszállítás esetén a kiszállítás díja további 250 forint. Az étel személyes átvételi lehetősége a továbbiakban is megmarad, ez esetben ezzel a 250 forinttal nem kell számolni.

A testület meghallgatta Ströcker Zoltán, a Tatai Járási Hivatal vezetője és munkatársának tájékoztatóját is, a közfoglalkoztatás és a diákmunka jelenlegi helyzetéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában