Program

2022.07.20. 09:53

Diákpikniket szerveznek a Kálvárián a tatai fiatalok

Élőzene és piknikmozi várja a lelkes fiatalokat a közösségi élményen.

R. V.

Forrás: Kemma.hu

„Bekészítünk egy pokrócot, kis ennivalót és egy jó társasággal kivonulunk a természetbe” – így foglalta össze közelgő eseményét Tata Városi Diákönkormányzata (TAVIDÖK), amely 2019 óta szervezi a diákpikniket a Kálvária dombra. A szervezők elmondták: idén kicsit más lesz, hiszen újítás minden programra ráfér. Bátki Piroska és Szabó Liza Emese lesz a házigazdája a nyári tatai diákpikniknek. Persze a TAVIDÖK teljes csapata ott lesz barátaikkal a Kálvária dombon augusztus 5-én 19 órakor. 

Ehhez pedig nem kell más, mint egy nagy színes pokróc. A jó hangulatot az alábbi fiatal tehetségek alapozzák meg: Boldog Zsófia, Lőrincz Álmos, Hadobás Zorka és Diószegi Orsolya énekel dalokat, talán közös zenei élmény is születik. A diákpiknik napján 10 órai kezdettel az érkezők meglátogatják a tatai madár udvart is. 21 órától az 1980-ban készült Éretlenek című francia filmvígjátékot vetítik.

Bátki Piroska diákpolgármester az eseménnyel kapcsolatban elmondta: „A nyári közösségi élmények között újra megszervezhetjük a piknik programot Tatán. Azt szeretnénk elérni, hogy ismét együtt lehessünk, beszélgessünk, tervezzünk. Köszönjük, hogy a programon élő zenével találkozhatunk. Fellépőink nagyszerű fiatal előadók, akik kötődnek Tatához, helyi fiatalokhoz, helyi intézményekhez. Az esti mozi újdonságként kerül a programba, és remélem, hogy nem az első nyáresti mozi lesz, hanem folytatása is lehet a szabad ég alatt”.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában