Sikerek

2022.07.25. 18:18

A Vajdaságban versenyeztek a kisbéri mazsorettek

Címkék#mazsorett

Nemzetközi versenyen vett részt a Kisbéri Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtár Mazsorett Csoportja július elején, melyről – mint ahogyan azt a közösségi oldalukon írták – szép eredményekkel tértek haza.

Raffael Veronika

Forrás: Facebook/WAMK Mazsorett Csoportja Kisbér

A bakonyaljai egyesület az European Majorette Festen, Szerbiában, azon belül is Zentán mérettette meg magát, ahová hajnali 4 órakor indultak, több mint 7 órás utazás után érkeztek meg. A vezetőség beszámolója alapján a lányok fáradtan, de annál nagyobb izgalommal és örömmel szerepeltek. Nem is eredménytelenül: a mini formáció egy bot show kategóriában és tradicionális induló kategóriában aranyérmet szerzett. 

Egyéni sikereket is értek el a versenyzők, egy bot duóban Németh Maja Georgina és Szekeres Liliána aranyérmet, egy botos junior szólóban Szekeres Liliána aranyérmet, valamint egy botos senior szóló számban Németh Maja Georgina bronzérmet nyert. A csapat tagjai Horváth Rebeka, Németh Maja, Pataki Vivien, Szekeres Liliána, Szopkó Eszter és Vida Julianna voltak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában