Elismerések

2022.06.02. 20:40

Pro Aqua-emlékérmet kapott Molnár András, a Tatai Szakaszmérnökség vezetője

Elismerést kaptak a szakemberek.

Körtvélyfáy Dina

Forrás: Facebook/Molnar Andras

A Magyar Hidrológiai Társaság éves közgyűlésén Molnár Andrást, a Tatai Szakaszmérnökség vezetőjét Pro Aqua-emlékéremmel tüntették ki. Molnár András 2009-től koordinálja és irányítja a Tatai Szakaszmérnökség területén a vízgazdálkodási, üzemeltetési és fenntartási feladatok ellátását. Közreműködött a Komárom-Almásfüzitő árvízvédelmi öblözet árvízvédelmi biztonságának javítására irányuló projekt előkészítő munkáiban, szakértő volt a Tatai Öreg-tó és Által-ér vízgyűjtő rehabilitációja című projektben. 

Dunai Ferenc, az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Árvízvédelmi és Folyógazdálkodási Osztályának nyugalmazott osztályvezetője dr. Schafarzik Ferenc-emlékéremben részesült. Pályafutásának jelentős állomásai voltak az ár- és belvízvédekezések. Szakmai feladatai között a legfontosabbak a szigetközi hullámtéri mellékágrendszer vízpótló műveinek tervezése és kiépítése, a Rába folyó árvízvédelmi és szabályozási munkái, a Tatai-tó kapcsán az Által-ér vízgyűjtő rehabilitációjával kapcsolatos szakértői tevékenysége. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában