Úttalan utakon

2022.06.29. 13:41

Nem találja a tatabányai utca aszfaltjának a nyomát sem a képviselő

Még 2019. szeptemberében írta alá Schmidt Csaba volt tatabányai polgármester a Nagy László utca közművesítésének kiviteli szerződését. Azóta se készült el.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Schmidt Csaba

„Vajon mikor készül el az utca?" Ezt a költői kérdést tette fel közösségi oldalán a minap Schmidt Csaba volt tatabányai polgármester, a Fidesz frakcióvezetője.  Felidézte, hogy 2019. szeptemberében írta alá még városvezetőként a Nagy László utca közművesítésének kiviteli szerződését. A vízbevezetés és a csatornázás el is készült 2020-ban. Azóta azonban az önkormányzat nem teljesítette az utca lakói felé vállalt kötelezettségét. 

A képviselő úgy látja, hogy épülnek a szebbnél szebb házak, de még murvás út sincs az utcában (kivéve egy rövid szakaszon, ahol azt a lakók saját maguk kiépítették). Schmidt Csaba szerint esős időben az elkészült házak megközelítése csak terepjáróval ajánlott. A Fidesz frakcióvezetője emlékeztetett rá, hogy a város képviselőtestülete idén márciusban 40 millió forintot biztosított a murvás út kiépítésére. Majd májusban megszavazták az aszfalt útra is a forrást.  Schmidt Csaba nehezményezte, hogy mindjárt július van és az útépítés még mindig nem kezdődött meg, pedig az önkormányzat 2021. februárjára vállalta annak befejezését az ott építkezők felé. Hozzátette: képviselőként a figyelemfelhíváson kívül mást nem tud tenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában