Összefogás

2022.06.17. 07:21

Nagy buli lesz Kecskéden, ahol egy emberként fognak össze, ha elkél a segítség

Több mint harmincan gyülekeztek a kecskédi horgásztó partján a hétvégén, hogy részt vegyenek a játszótér elemeinek újrafestési projektjében.

W. Zs.

Forrás: beküldött

Az önkormányzat biztosította a munkálatokhoz használt alapanyagot, a többi között az ecsetet és a festékanyagot. Amíg a hölgyek mázoltak, az erősebbik nem tagjai a csiszolásnak láttak neki. Természetesen nemcsak a hinták, hanem a tó körüli szanetlik renoválásának is nekifogtak.

A feladatból kivették részüket a helyi horgászok is, de szó nélkül csatlakoztak a képviselő-testület tagjai is. Gulyással, pogácsával és zsíros deszkával készültek. Jól is jöttek a finom falatok, hiszen este 6 órakor végzett mindennel az akkora már megfogyatkozott létszámú csapat. Erre felbuzdulva jövő pénteken, 17-én újra tanúbizonyságot tehetnek a lakók a példaértékű civil összefogásról a sváb településen. Akkor a másik közterületi játszótér renoválásához lehet csatlakozni. 

A kettő megmozdulás között még egy nagyszabású programmal készülnek: fennállásának 75. évfordulóját ünnepli a Kecskéd KSK. A program szombaton 10 óra 30-kor öltözőátadóval kezdődik, valamint a legendás csatártrió fellépésével folytatódik. Kiprich József, Plotár Gyula, Vincze István és gyermekeik lépnek a focipályára. Kulturális műsorral Juhász Laura készül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában