Díjazás

2022.06.29. 14:53

Köztisztviselők munkáját ismerte el a komáromi önkormányzat

A köztisztviselők napja alkalmából az önkormányzat képviselő-testülete a Komárom Város Közszolgálatáért díjat az idén Szvitács Tímeának és Czidlina Balázsnak adományozta.

K. D.

Forrás: Komarom.hu

Az elismerés azon köztisztviselőknek adható, akik a város közéletében köztisztviselői jogviszonyban, a polgárok ügyeinek intézésében, a polgármesteri hivatal munkájában, a korszerű és hatékony, ügyfélközpontú közigazgatás megvalósítása terén kiemelkedő teljesítményt nyújtanak – olvasható a város honlapján, a komarom.hu-n. A kitüntetés adományozásának további feltétele a legalább tíz éven át a közszolgálatban végzett, kiemelkedő szakmai tevékenység.

 A köztisztviselők napja alkalmából az  önkormányzat képviselő-testülete a Komárom Város Közszolgálatáért Díjat az idén Szvitács Tímeának és Czidlina Balázsnak adományozta.
Czidlina Balázs 19 éve tartó kimagasló szakmai munkájáért vehette át a díjat (Forrás: Komarom.hu)

A Komárom Város Közszolgálatáért díjat dr. Baksa-Ströcker Renáta Komárom jegyzője és dr. Molnár Attila polgármester adta át. Az elismerést ezúttal Szvitács Tímea igazgatási ügyintéző és Czidlina Balázs közterület-felügyelet vezető érdemelte ki.

Szvitács Tímea a közigazgatásában végzett 13 éve tartó kimagasló szakmai munkájáért, Czidlina Balázs közterület-felügyelet vezető 19 éve tartó kimagasló szakmai munkájáért kapta a díjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában