Örökség

2022.06.06. 21:04

Kiderült, mit szeretne Berki Krisztián édesanyja a fia hagyatékából

Csak egy dolgot szeretne a tatabányai származású celeb után itt maradt vagyontárgyakból a megtört édesanya.

Kemma.hu

Forrás: borsonline.hu

Maga alá temeti a gyász Berki Krisztián édesanyját. Az összetört szívű Júlia asszony élete egy hónappal ezelőtt, május 6-án változott meg végérvényesen: fia halála begyógyíthatatlan sebet hagyott a lelkén. Az asszony nem akar pszichológushoz fordulni, azonban a napokban Budapestre utazik, látogatóba a fia sírjához – írta meg a borsonline.hu.

Tudom, hogy ő nem drogozott, gyűlölte az italt, gyűlölte a cigarettát. Nekem is rejtély, hogy került a lakására a kábítószer. Sír a lelkem, ha ahhoz nyúlt, bármekkora fájdalma is lehetett, ő erősebb volt annál, hogy abba meneküljön.

 – mondta Júlia asszony, aki nagyon szeretné megtudni, mi miatt halt meg gyermeke. Az édesanya féltve őrzi fia utolsó ajándékait, az orchideát és Denvert, a francia bulldogot, de már tudja, mit szeretne megkapni fia hagyatékából.

Soha nem kértem a kisfiamtól semmit, nekem az volt az ajándék, ha boldognak láthattam őt. Az örökségéből is csak egy dologra vágyom. Nem, nem a 15 millió forintos Rolex órájára. Én azt a gyöngyből készült karkötőt kértem, amit Krisztián mindig magán viselt. Felteszem majd a kezemre, és többet le sem veszem róla. Amíg élek, örökké velem lesz.

 – árulta el könnyes szemmel Júlia asszony.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában