Családbarát program

2022.06.14. 16:42

Kelengye csomaggal segítik a kisbabás családokat Esztergomban

W. P.

Huber Katalin és Steindl Balázs alpolgármester a csomagokkal

Forrás: 24 Óra

Fotó: W P.

Esztergom is csatlakozott  az országban egyedülálló babamama a Csomag Családbarát Programhoz – közölték a település hivatalos oldalán. Tájékoztatásuk szerint külön öröm számukra, hogy az országot átívelő kezdeményezés a több mint tizenhat éve Esztergomban működő helyi vállalkozás révén jut el az édesanyákhoz.

Mint írják, hogy a babamamatudakozo.hu az ország egyik legnagyobb családi közösségévé nőtte ki magát, hiszen több mint 300 ezer tagja van. Huber Katalin tulajdonos a cikkben kiemelte, hogy a kezdetek óta az a missziójuk, hogy az újszülöttek megérdemlik az élet biztonságos és támogatott kezdetét, ennek szellemében az önkormányzatokkal szorosan együttműködve segítik a családokat.

A kelengye dobozokban jelenleg huszonkét termék található, többek között pelenka, D-vitamin, szoptatós tea, cumi, cumisüveg, „minden mentes” babaápolási termékek, öko babaruhák, takaró és melltartóbetét is kerül a csomagba. Mindezt pedig egy edukációs kisokos és kismama kuponfüzettel egészítik ki, ami nagy segítséget jelent az anyukáknak.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában