Iskolapélda

2022.06.26. 12:06

Igyekeztek kicsik és nagyok: eredményes tanév van a környei diákok mögött

Tanévzárót tartottak a Kisfaludy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában, ahol nagyon sokan vehettek át elismerést kitűnő tanulmányi eredményükért.

Sugár G.

A Vándorserleget az idén az 5. a osztály vehette át

Forrás: kornye.hu

Magyarits Katalin igazgató visszatekintésében kiemelte: bízik abban, hogy az idei tanév volt az utolsó, amelyet úgy kellett kezdeni, illetve úgy kell befejezni, hogy a vírus bármilyen módon is beleszólt az életükbe, az iskolai mindennapokba. Nagyon sok díjat is átadtak az ünnepségen. A Kisfaludy Díjat a ballagási ünnepségen Kaszap-Nagy Emma vehette át. A Kisfaludy Oklevelet pedig Veilandics Vendel és Sternhardt Dalma.

Veilandics Vendel mindig kitűnő bizonyítványt vitt haza. Tavaly tagja volt a Vigyázz, Kész, Pénz csapatának, idén pedig a Bolyai matematikaversenyen magas pontszámot ért el. Három éve zongorázik, s emellett sportol. Az elmúlt négy évben sokat tett az osztály közösségéért. Csendes, visszafogott, szerény természetével, a közösség iránti felelősségérzetével példaképként állhat a többi diák előtt. 

Sternhardt Dalma problémamegoldó képessége kiváló. Bajban lévő osztálytársai bizalommal fordulhatnak hozzá, azonnal tudja, kinek, hogyan segíthet. Szorgalma is töretlen és példamutató volt a négy év alatt, amit sokszor kitűnő, máskor jeles bizonyítványa igazol. Részt vett az iskola által rendezett mesevetélkedőn, és évek óta a TVSE úszóklub tagja, ahol jelentős eredményeket ért el. 2021-ben a városi diákolimpián hátúszásban a dobogó legfelső fokára állhatott – írta a kornye.hu. 

Nagyon sokan vehettek át elismerést kitűnő tanulmányi eredményükért. Az évfolyam tanulója díjat az ötödikesek közül Both Emília Viktória, a hatodikosoknál Riezing Réka, a hetedik évfolyamon Kiss Hanna, a végzősöknél Kaszap-Nagy Emma kapta. A felső tagozaton legjobb tanulmányi eredményt elérő osztály számára alapított Vándorserleget az idén Soósné Trencsényi Terézia osztálya, az 5. a érdemelte ki 4.49-es tanulmányi átlaggal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában