Sörfsztivál

2022.06.20. 17:30

Fotók, videó: többezren vettek részt a Tatabányai Sörfesztiválon

Folyt a sör, dübörgött a zene, fergeteges volt a hangulat.

Veizer-Sugár Gabriella

A Tatabányáról induló Margaret Island lépett fel

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Nagy tömeg gyűlt össze az Árpád téri nagyszínpad előtt már pénteken este. Két év után ismét a zenéé és a söré volt a főszerep a Tatabányai Sörfesztiválon. A megújult városközpontban két színpad mellett esténként a mélygarázsban is várták a szórakozni vágyókat.

​Napközben főként gyerekeket és családokat csaltak ki a bábszínházak vagy gyermekkoncertek fellépői a Megyeháza térre, közben a hazai könnyűzene kiemelt együttesei vették birtokba az Árpád téren felállított színpadot.

Az első nagykoncert előtt Szücsné Posztovics Ilona polgármester, Schmidt Csaba, önkormányzati képviselő, a város korábbi vezetője, valamint az Agora nemrégiben kinevezett ügyvezetője, Lukács Zoltán koccintott a kiemelt támogatók képviselőivel, majd a tatabányai Peron Music Alapítvány egyik korábbi felfedezettje, a Margaret Island zenekar indította el a gigabulit.

A három nap alatt kiváló zenészek, több ezer ember fordult meg a belvárosban a Tatabánya Pont legnagyobb programján, ahol a gasztronómiai élvezetek mellett ajándékok, egy-egy kellemes beszélgetés is várta a hivatalok, és szolgáltatók árnyékos standjainál a megfáradt fesztiválozókat.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában