Ingatlanpiac

2022.06.11. 11:33

Elegancia és befektetés Esztergomban: “nagypolgári tetőtér” és üzletsor egyben?

A 166 nm-es, eladásra szánt ingatlan egy egész üzletsorból, valamint egy kellemes lakóházból áll. A számos lehetőségen belül mi a nagypolgári hangulatot árasztó tetőtérbe szerettünk bele. És ön?

Kemma.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Eladásra kínálok egy sokféle lehetőséget magában hordozó belvárosi üzletsort, és lakóházat. A komoly üzleti befektetők részére kifejezetten ajánlom, ugyanis akár mint üzletek és lakóház, vagy kisebb garzon kialakítás során egy kincs lehet a belváros közepén lakhatás szempontjából is!

Elrendezését tekintve jelenleg 4 üzlethelyiségből áll és az emeleten egy hatalmas tetőtér beépítés. Az üzlethelyiségek méretéből és adottságaiból adódóan kialakítható akár 2 vagy 3 kisebb garzon is. Az emeleten a lakás annyira szép állapotú, hogy szinte azonnal költözhető.

ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu

Fűtése gázkazánnal megoldott. Nyílászárói kiváló minőségű fából készült dupla thermo üvegezésűek. Minden élettér magas minőségű burkolatokkal lett beborítva. [...]”

További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetés szövegét eredeti formájában közöljük.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában