Díjazás

2022.06.26. 13:52

Egy kistelepülés nagy sikere: annavölgyi videó nyert az országos pályázaton

Az annavölgyi gyereknapról készült felvétel díjat ért a pályázaton. Táborban használják fel majd a megnyert kifestőcsomagot.

W. P.

Több mint ötszázan vettek részt az annavölgyi rendezvényen

Fotó: Pálmai Róbert

A minap tették közzé a JóGyakorlatON elnevezésű felületen a Nemzeti Művelődési Intézet által a gyermeknap kapcsán meghirdetett országos videós pályázat eredményét: Hidasiné Nánási Nikolett közművelődési szakember második helyezést ért el az annavölgyi önkormányzat, a Jelzek Közösségfejlesztő Egyesület és az annavölgyi könyvtár közös gyermeknapi videós beszámolójával. 

A pályázati kiírás szerint legfeljebb 5 perc hosszú kisfilmet lehetett készíteni, melyben azt kellett bemutatni, hogy milyen kreatív és innovatív eszközökkel készültek idén a gyermeknapra. Hidasiné Nánási Nikolett úgy vélte, mindenképpen érdemes lenne tudatni másokkal, hogy kicsi költségvetésből is lehet ötletes és családközpontú programot szervezni. 
A május végi rendezvényen mintegy ötszázan vettek részt Annavölgyben. A szervezők érdeme, hogy mindenki végigjárta a varázsösvényt és lelkesen gyűjtötték a pecséteket azzal, hogy tanító jellegű, illetve környezettudatos feladatokat teljesítettek. 

Örömet szerez majd a gyerekeknek - A közművelődési szakember elárulta, hogy az országos második helyezéssel egy ötven gyermeknek való kifestőcsomagot nyert, melyet a nyári napközis tábor során szeretne felhasználni. Úgy gondolja, hogy attól volt különleges az a nap, hogy minden állomáson a könyvtárba járó helyi fiatalok fogadták a résztvevőket.

Hidasiné Nánási Nikolettet örömmel töltötte el, hogy nemcsak a környékről, hanem messzebbről, még a fővárosból is érkeztek családok a gyermeknapra, akik szerint életük eddigi legjobb rendezvényén vettek részt. A videós beszámolóból bárki átérezheti a májusi esemény hangulatát és tapasztalni lehet azt is, hogy a szervezők időt és energiát nem sajnálva dolgoztak azon, hogy a gyermekek és szüleik is jól érezzék magukat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában