Négyágú csomópont

2022.05.21. 13:14

Megvan a válasz, be lehet-e hajtani a dózsakerti híd felől az új parkolóhoz

A mélygarázs és a szolgáltatóház megközelítését egyszerűsítő utat már birtokba vehették a közlekedők Tatabánya központjában.

S. G.

Forrás: Google maps

A Dózsakerti híddal szemben a négyágú csomópont mélygarázs és a szolgáltatóház megközelítését egyszerűsítő szakaszát vehették birtokba a közlekedők – adta hírül a város közösségi oldalán.

A Győri út–Köztársaság út–Dózsa György út jelzőlámpás csomópontja mellett elkészült a Fő tér és a csomópont közötti összekötőút csaknem száz méter hosszúságban. Az önkormányzati beruházás célja az volt, hogy a mélygarázs a Győri út és a Dózsakerti híd irányából is közvetlenül megközelíthető legyen. 

Az elmúlt napokban felfestették az útburkolati jeleket is a Győri út–Mozdony utca–Álmos vezér utca csomópontjában, a Győri út balra kanyarodó sávját a Mozdony utca felé, továbbá a Győri úton az elválasztó zöld sziget folytatását csaknem huszonöt méter hosszúságban. A mélygarázsban egy korábbi önkormányzati határozat értelmében június 30-ig ingyenes a parkolás.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában