Karbantartás

2022.05.17. 20:19

Letisztították és feltöltötték a tatai műfüves grundpályákat

A tatai önkormányzata megbízásából karbantartási munkákat végeztek a Bacsó Béla és a Kazincbarcikai utcai műfüves grundpályákon nemrégiben.

Szász Dalma Kitti

Forrás: Facebook/Tata Város

Ahogyan a város közösségi oldalán is olvasható: az éves karbantartás keretében felmérték a pályák állapotát, letisztították, felfésülték és feltöltötték őket, illetve kisebb javításokat is végeztek. 

A Bacsó Béla út 66/9 szám alatti társasház mögötti területen a Magyar Labdarúgó Szövetséggel közösen kialakított műfüves grundpályát 2020-ban adták át, tavaly pedig elkészült a másik műfüves grundpálya is a Kazincbarcikai utcai játszótérnél, ahol Purgel Zoltán alpolgármester elmondta: – A műfüves pályákat megszerették a helyiek, baráti társaságok, amatőr focicsapatok és gyerekek rendszeresen használják. A két pályát a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. heti rendszerességgel megtisztítja, azonban az utóbbi időben egyre gyakrabban tapasztalható, hogy a pályákon és azok környezetében sok az eldobált szemét, üdítős palackok, sörös dobozok, egyéb hulladékok, a Kazincbarcikai utcai pálya borítását pedig sajnos ki is égették. 

Tata alpolgármestere hozzátette, hogy megkérnek mindenkit arra, hogy ne szemeteljenek, használják tudatosan a pályát és vigyázzanak a környezetükre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában