Versenyben van

2022.05.05. 19:50

Legyen tatai az év körforgalma! Mutatjuk, hol kell szavazni

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a Közlekedéstudományi Egyesület „A Közlekedési Kultúra Napja” nevű rendezvénysorozat részeként hirdette meg „Az év körforgalma” pályázatot.

Kemma.hu

Forrás: tata Város/ Facebook

Fotó: Domokos Attila

„Az év körforgalma” címre jelölt körfogalmakat egy szakmai munkacsoport választotta ki többek között olyan jellemzők figyelembevételével, mint az esztétikum, a gyalogos és kerékpáros átvezetések kialakítása vagy a közlekedésbiztonság. A versengésbe Tata is bekerült a Május 1. úti körforgalommal, amelyre még május 9-én 12 óráig lehet szavazni A Közlekedési Kultúra Napja Facebook oldalon.

Tata Város hivatalos közösségi oldalán kéri és buzdítja a tataiakat, megyeieket és a várost kedvelőket, hogy adják le voksukat a tatai körfordalomra. „Az év körforgalma” címért tata mellett harcba szállt még Budapest, Szerencs és Tiszaföldvár egy-egy körforgalma is, jelenleg az utóbbi vezeti a szavazást, ám ezen lehet változtatni: szavazva a tatai körforgalom képére. A kép mellett egy like megnyomásával lehet leadni a szavazatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában