Jótékonysági koncert

2022.05.17. 20:00

Lebombázták a kárpátaljai árvák otthonát, Pápai Joci és Tóth Gabi ad koncertet értük

A nehéz sorsú kárpátaljai magyarok a háború kezdete óta több ezer menekültet fogadtak. A Katolikus Karitász most azok mellé a fogyatékos árva gyermekek mellé áll, akiket Nagyszőlősön fogadtak be, mivel intézményüket bombatámadás érte.

Kemma.hu

Forrás: borsonline.hu

A Katolikus Karitász támogatásával Jótékonysági koncert rendeznek 180 kárpátaljai, fogyatékos árva gyermek megsegítésére. A gyermekek belső ukrajnai menekültek. Intézményüket bombatámadás érte, ezért Nagyszőlősre menekítették őket.

A befogadóhelyen azonban a mindennapi élethez szükséges alapvető eszközökre lenne szükségük, többek között speciális ágyra, szekrényekre. A Katolikus Karitász a koncert teljes bevételét az árvaház támogatására fordítja. 

Máté János kárpátaljai magyar kezdeményezésére a Katolikus Karitász támogatásával valósul meg a koncert, melyen örömmel vállalta a fellépést Tóth Gabi és a tatai származású Pápai Joci  is. A rendezvény fővédnöke Soltész Miklós államtitkár, a Karitatív Tanács elnöke, háziasszonya pedig Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója. 

A jótékonysági koncert időpontja május 29-én vasárnap este 6 órakor lesz. A Katolikus Karitász a koncert teljes bevételét az árvaház támogatására fordítja, adta hírül a borsonline.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában