Gyermeki örömök

2022.05.24. 20:49

„Így KERÉK a világ” a Bridgestone Tatabányánál dolgozó anyukák és apukák gyerekei szerint

A pályázat első három helyezettje sporteszközökkel gazdagodott, a közönség és zsűri különdíjas pedig okosórát, walkie-talkie-t vihetett haza.

Kemma.hu

Fotó: Felszeghy Áron

Az évek óta sikeresen zajló, a Bridgestone Tatabánya munkatársainak szóló „Így KERÉK a világ” pályázat lehetőséget nyújt bridgestone-os anyukák és apukák gyermekeinek, hogy különféle témában, kreatív alkotásokkal nevezzenek értékes nyereményekért. Idén a Föld napja alkalmából, fenntarthatósági témában érkeztek a rajzok, festmények, installációk, melynek segítségével a gyerekek elmondhatták, mit tesznek a bolygóért nap mint nap.

A múlt héten rendezett díjátadón Topolcsik Melinda ügyvezető igazgató és Király Ildikó HR vezető két kategóriában adták át a díjakat. Az első három helyezett sporteszközökkel gazdagodott, valamint idén először, a közönség és zsűri különdíjas okosórát, walkie-talkie-t vihetett haza.

Minden résztvevő a fenntarthatóság jegyében napelemes játékot kapott, a Bridgestone Tatabánya ezzel is, a minden egyes alkotásba befektetett munkát értékelte. Az ünnepséget Molnár Zoltán bűvész tette varázslatossá a gyerekek legnagyobb örömére, amely tortázással ért véget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában