Lábatlan

2022.05.16. 11:00

Hóolvadással járt ismételten Baján

F. K.

A városban élő A. Bak Péter festőművész, művészeti író egy festménye is szerepelt a szekszárdi Művészetek Házában azon a vasárnap zárult, Festmények és grafikák című kiállításon, amelyet Keppel Gyula gyűjteményéből rendezett a Babits Mihály Kulturális Központ.

Az alkotó Nyergesújfalui horgásztó, illetve Lábatlani nyár című képe is falra kerül a csütörtöki megnyitóig Miskolcon. A Pasztellfestők Országos Egyesülete tagjaként szerepel azon a tárlaton, amelyet Impressziók címmel rendez a csoport.

A. Bak Péter nyitotta meg a csoport tagjaként az Újpesti Művészek Társasága közös kiállítását a Zugló szívében konferencia- és rendezvényhelyszínként energiatudatosan épült Moha Házban. Huszonöt évvel ezelőtt, egy galéria kialakítása után már kapott itt hasonló feladatot a Zuglói Képzőművészek Társasága elnökeként.

Harminc év után újra szereplője egy szülővárosában rendezett, zsűrizést követően összeállt országos tárlatnak. Hóolvadás című képe látható a Nemes István festőművészre emlékező bajai kiállításon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában