Családi majális

2022.05.03. 11:33

Hátukra kapták az asszonyt az ácsiak a feleségcipelő versenyen

Igencsak a tetőfokára hágott a hangulat az ácsi motokrosszpályán, ahol majálisra gyűltek össze az ünneplők.

K. D.

Nem volt egyszerű feladat az asszonycipelés

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

Egész nap ingyen étel és ital várta a programon részt vevőket, a leghosszabb sor a lángosos előtt állt, de sokan várakoztak arra, hogy sörrel teli poharat vehessenek át a szervezőktől. A gyerekek körében népszerű volt a vattacukor és az ugrálóvár, de csillámtetkók, arcfestés is készült. Mindemellett rekesztornyot ugyancsak lehetett építeni, valamint lovaskocsikázni. A lovat sok gyerek simogatta, amíg az állat pihent. 

A testmozgásból sem volt hiány a nap során. Biciklitúra indult, majd táncra lehetett perdülni. Meghirdették az asszonycipelő versenyt, amelyre rengeteg pár nevezett. A megmérettetés nem volt egyszerű, a legtöbb páros nem úszta meg esés nélkül, de a lelkesedés nagy volt, így végül mindenki beért a célba. 
A sörivó versenyre is sokan neveztek, de a gyorsaság nem volt minden: a pohár kiürülése után egy logikai feladványra is helyesen kellett válaszolniuk a résztvevőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában