Kapás volt

2022.05.13. 14:15

Esztergomi és oroszlányi csapat nyerte a kecskédi pecaversenyt

A Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége az elmúlt két hétvégén rendezte meg a felnőtt megyei halfogó horgász csapatbajnokság A és B csoportjának versenyét, valamint a női egyéni halfogó megyei bajnokságot.

Kemma.hu

Iglódi Réka nyerte a nők versenyét 19 kilogrammal

Fotó: F. I.

A versenyeket a kecskédi Öreg-tó partján tartották, az A csoport versenyét az esztergomi Vasas Horgász Egyesület nyerte. A B csoport versenyén 9 horgászegyesület 27 versenyzője érkezett a tópartra. A hidegfront betörése nem használt a halak étvágyának, a 27 horgász összesen csak 50 kilogramm halat fogott. 

Az első helyet az oroszlányi TÁV-HAL Horgász Egyesület szerezte meg, második lett a Munkáséri Horgász és Környezetvédő Egyesület, ők ketten felkerültek az A csoportos versenybe. A harmadik helyet a Környei Horgász Egyesület kapta. A női versenyzők kitettek magukért, 19 kilogrammal Iglódi Réka (Szőnyi Dolgozók HE.) fogta az egész mezőny legtöbb halát, második lett Borbély Gábor Péterné (Bányászok HE. Dorog)14 kilogrammos fogással. 

Nagy fölénnyel első lett a Vasas Horgász Egyesület Esztergomból, a második helyet a Tatai Horgász és Környezetvédő Egyesület szerezte meg, a Táti Horgász és Környezetvédő Egyesület lett a harmadik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában