A hét ingatlana

2022.05.21. 11:32

Álomotthon Nagyigmánd csendes részén társát keresi!

Nagyigmánd nyugalma és egy 312 nm-es családi ház kombinációja úgy fest, csak nyerő lehet! Nézelődjön és kicsit sárguljon a csodás, eladó otthon láttán! Vagy ha rendelkezésre áll a 129 milliós vételár, csapjon le a lehetőségre…

Kemma.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“ÁLMAI OTTHONA! Ne keressen tovább! Egy nem hétköznapi családi házat kínálok Önnek Bábolna mellett, Nagyigmánd csendes utcájában. Ez a csodálatos, Nagyigmándon található családi ház minden igényt kielégít; elhelyezkedését, méretét, elrendezését, műszaki állapotát, felszereltségét, kényelmét tekintve.

Álomotthon Nagyigmánd csendes részén társát keresi!
A tulajdonosok varázslatos otthont teremtettek (Forrás: ingatlanbazar.hu)

Az épület első felében található az első hasznos lakrész 154 m2-en, ami magába foglal egy előszobát, 3 hálószobát, egy nappalit, konyhát és étkezőt, 2 db fürdőszobát. A hátsó két szobából nyílik egy beépített terasz, ami fűtött, és két elhúzható dupla ajtóval nyílik az udvarra. A garázs szintén fűtött és egy kisméretű fürdőszobát helyeztek el benne, illetve itt található a padlásfeljáró is. Az udvari teraszról lehet megközelíteni egy apartman részt, ami egy kisebb méretű konyha-étkező-hálórészt illetve egy fürdőszobát (sarokkáddal) foglal magába. A terasztól az apartman ház végéig 158 m2 fűtött lakrész tartozik a házhoz. [...]

Álomotthon Nagyigmánd csendes részén társát keresi!
A ház otthonos, exkluzív hatású (Forrás: ingatlanbazar.hu)

A medencés kert mesébe illő. A képek magukért beszélnek. Az új tulajdonosok fényűző közegben élvezhetik a kikapcsolódásra szánt idejüket Nagyigmánd területén. A ház otthonos, exkluzív hatású. A legkorszerűbb felszerelésekkel, medencével, infra szaunával, kerti grillezővel, kertészeti csodákkal ellátva.

Álomotthon Nagyigmánd csendes részén társát keresi!
A medencés kert mesébe illő (Forrás: ingatlanbazar.hu)

A tulajdonosok varázslatos otthont teremtettek! Családok, párok, egyedülálló személyek is garantáltan megtalálják igényeiket, és a szürke hétköznapok is felhőtlen boldogságban fognak eltelni, magával ragadó, páratlan adottságokkal körülvéve. [...]”

További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában