Gála

2022.05.15. 15:08

A Silhouette kisbalerináinak sikertáncait láthatta a közönség az Agorában (képek)

Meglepetésekkel megtűzdelt évzáró balett gálát szervezett az Agorában a Silhouette Balett. 

Sugár Gabi

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Az oroszlányi műhely tatabányai tagozata kilenc éve működik a megyeközpontban. Az évek alatt több száz fiatallal szeretették meg a táncot, s érnek el egyre nagyobb sikereket országos és nemzetközi versenyeken az itt tanuló növendékek. A gálán a tatabányai műhely hatvan növendéke mellett az oroszlányi tehetségek is bemutatták tánctudásukat.

Forrás: Hagymási Bence / 24 Óra

A legkisebbek  három, a legidősebbek tizenöt éves ifjú hölgyek, akik saját koreográfiákat adtak elő. Láthatta a közönség azokat a sikertáncokat is, amelyekkel a legutóbbi országos megmérettetésen második helyezést értek el a tatabányaiak.

A leendő primadonnának áhítattal néző hozzátartozók mellett igazi meglepetés volt az este Tóth Zsóka számára is, aki nemcsak a program háziasszonya volt, hanem az elmúlt évek alatt az Agora főmunkatársaként a balett foglalkozások koordinátora is. Gyönyörű tánccal köszönték meg neki az elmúlt évek munkáját.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában