Oroszlány

2022.05.06. 15:20

A régi elnök lett az új Szent Flórián oroszlányi önkéntesei között

Újabb négy évre kapott bizalmat Tyukodi József az önkéntes tűzoltóktól, és ezzel megkezdte negyedik elnöki ciklusát – derült ki az Oroszlányi Önkéntes Tűzoltó Egyesület éves közgyűlésén.

Wágner Zs.

Forrás: beküldött

A tanácskozásnak, miként az lenni szokott, az önkormányzat tanácsterme adott otthont. A 31 tagú egyesület csaknem fele, tizennyolc önkéntes tűzoltó jelent meg. A helyi lánglovagok egyöntetűen jóváhagyták az elmúlt négy esztendőről szóló elnöki beszámolót, a gazdasági és pénzügyi beszámolót, végül titkos szavazás keretében a tisztújítás következett. 

A voksolást követően a szavazatszámláló bizottság kihirdette a választás eredményét: 2026 áprilisáig Tyukodi József látja el az elnöki feladatokat. A titkár Martin Zoltán, a gazdasági vezető Szenyovszky Katalin, a szakmai vezető Czupár Tamás, az elnökségi referens pedig Pintér Zsolt lett. Soha Jánost váltotta a felügyelőbizottságban Erdei István, aki mellett még Keszler László és Urszán Róbert kapott megbízást. 

Újabb négy évre 
kapott bizalmat Tyukodi József az önkéntes tűzoltóktól, 
és ezzel megkezdte negyedik 
elnöki ciklusát – derült ki az 
Oroszlányi Önkéntes Tűzoltó Egyesület éves közgyűlésén.
Az elnöki feladatokat Tyukodi József látja el egészen 2026 áprilisáig (Forrás: beküldött)

Az esemény hivatalos jellegét tovább erősítették a prominens meghívottak. Többek között ott volt Ágoston Gábor, a Magyar Tűzoltó Szövetség megyei elnöke, valamint Szabó Imre, az Oroszlányi Önkormányzati Tűzoltóság parancsnoka és Szabó Mihály alpolgármester is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában