Menetrendváltozás

2022.04.06. 16:32

Több vonat áll meg Piliscséven

Több helyen módosította a MÁV-Volán csoport a menetrendet. Az új közlekedés megyénket is érinti.

Kovács László

Forrás: Shutterstock

Módosult a vasúti és az autóbusz-közlekedési menetrend vasárnaptól, a közlekedés még jobban igazodik az utazási igényekhez. A menetrend-módosítással a MÁV-Volán-csoport újításokat, új járatokat, jobb csatlakozásokat, finomhangolásokat vezetett be. 

Az újdonságok között szerepel, hogy a Budapest-Győr-Szombathely közötti InterCity vonatok Savaria, a Budapest-Szerencs-Nyíregyháza-Debrecen-Szolnok-Budapest között közlekedő InterCity vonatok Tokaj és a Budapest-Nyíregyháza-Záhony közötti InterCity vonatok pedig egységesen Nyírség InterCity néven közlekednek áprilistól a könnyebb megjegyezhetőség érdekében. 

Az esztergomi vonalon munkanapokon a reggeli órákban Budapest felé, illetve a délutáni, esti időszakban Esztergom felé közlekedő gyorsított vonatok megállnak Piliscséven, egyes zónázó vonatok pedig Magdolnavölgy megállóhelyen is. A menetrendváltozás részletei a közlekedési társaságok honlapján olvashatóak. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában