A királyváros teátruma

2022.04.23. 20:49

A misztériumok évada jön el az Esztergomi Várszínházban

A 2022-es évad teljes műsorát közreadta az esztergomi teátrum.

P. O. Z.

Forrás: beküldött

A királyvárosi teátrumban már hagyomány, hogy a nyár elején kezdődő és augusztus végén záruló évadban egységes tematika szerint kínálja a színházi produkciókat. Ezúttal a misztériumok évadát hirdette meg a Horányi László igazgató vezette intézmény. A Esztergomi Várszínház idén Isten komédiása című darabbal nyit július 2-án. 

A folytatásban – a szokásoknak megfelelően – klasszikus szerzők, zenés-táncos produkciók és különféle műfajt képviselő koncertek lesznek műsoron. Ezek között található Mrozek Rókavadászat, Goldoni A hazug, Görgey Gábor Komámasszony, hol a stukker?, Tolsztoj Az élő holttest és Shakespeare Rómeó és Júlia című műve. 

A zenés-táncos előadásokban ott lesz a Carmen táncegyüttes produkciója, Koós Réka és a Stúdió 11 fellépése, Konyicska Renáta zongoraestje is. A humort idén továbbra is a L’art Pour L’art Trió szolgáltatja, a gyerekeket meseelőadások várják. 
Részletek a színház Facebook-oldalán.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában